Be My Guest Audiolivro Por Priya Basil capa

Be My Guest

Reflections on Food, Community and the Meaning of Generosity

Amostra

Experimente por R$ 0,00

R$ 19,90 /mês

Assine - Grátis por 30 dias
R$ 19,90/mês após o teste gratuito de 30 dias. Cancele a qualquer momento.
Curta mais de 100.000 títulos de forma ilimitada.
Ouça quando e onde quiser, mesmo sem conexão
Sem compromisso. Cancele a qualquer momento.

Be My Guest

De: Priya Basil
Narrado por: Priya Basil
Assine - Grátis por 30 dias

Depois de 30 dias, R$ 19,90/mês. Cancele quando quiser.

Compre agora por R$ 51,99

Compre agora por R$ 51,99

Confirmar a compra
Pagar usando o cartão terminado em
Ao confirmar sua compra, você concorda com as Condições de Uso da Audible e a Política de Privacidade da Amazon. Impostos, quando aplicável. PRECISA SER AJUSTADO
Cancelar

Sobre este áudio

The dinner table, among friends, is where the best conversations take place - talk about the world, religion, politics, culture, love and cooking. In the same way, Be My Guest is a conversation about all these things, mediated through the sharing of food.

We live in a world where some have too much and others not enough, where migrants and refugees are both welcomed and vilified, and where most of us spend less and less time cooking and eating together.

Priya Basil explores the meaning and limits of hospitality today, and in doing so she invites us to consider that how much we have in common may depend on what we are willing to share.

Includes audio exclusive afterword from the author.

©2019 Priya Basil (P)2019 Canongate Books Ltd
História Política e Ciências Sociais Política e Governo

Resumo da Crítica

"A brave and beautiful exploration into food, race, memory and the very meaning of life. I read it greedily - and so will you." (Meera Sodha, author of Fresh India)

O que os ouvintes dizem sobre Be My Guest

Nota média dos ouvintes. Apenas ouvintes que tiverem escutado o título podem escrever avaliações.

Avaliações - Selecione as abas abaixo para mudar a fonte das avaliações.