Amostra
  • Can Dos and Don'ts

  • Water Bath and Pressure Canning
  • De: Jill Bong
  • Narrado por: Annette Martin
  • Duração: 1 hora e 10 minutos

Assine e ganhe 30% de desconto neste título

R$ 19,90 /mês

R$ 19,90/mês após o teste gratuito de 30 dias. Cancele a qualquer momento.
Curta mais de 100.000 títulos de forma ilimitada.
Ouça quando e onde quiser, mesmo sem conexão
Sem compromisso. Cancele grátis a qualquer momento.

Can Dos and Don'ts

De: Jill Bong
Narrado por: Annette Martin
Teste grátis por 30 dias

R$ 19,90/mês após o teste gratuito de 30 dias. Cancele a qualquer momento.

Compre agora por R$ 17,99

Compre agora por R$ 17,99

Pagar usando o cartão terminado em
Ao confirmar sua compra, você concorda com as Condições de Uso da Audible e a Política de Privacidade da Amazon. Impostos, quando aplicável. PRECISA SER AJUSTADO

Sinopse

In 2015, home-canned potatoes killed one and sickened a dozen. Don't let this incident scare you away from home-canning. There are many reasons to home-can.

Home canning is not as straightforward as some of the other preservation methods and carries the risk of botulism contamination if not processed correctly.

Unfortunately, not all canning sources or recipes, not even your "tried and true" family recipes, can be trusted. The environment, bacterial strains and even our food itself have changed over the years. Produce has become less acidic while bacterial strains have evolved. Canning techniques that were once safe may no longer be. Home canning can be economical, healthier, tasty, nutritious and fun. Lucky ones may have fond childhood memories of the best of summer's harvest being home-canned. Unfortunately, some canning recipes and methods that proliferate the Internet are downright dangerous.

©2015 Jill Bong (P)2016 Jill Bong

O que os ouvintes dizem sobre Can Dos and Don'ts

Nota média dos ouvintes. Apenas ouvintes que tiverem escutado o título podem escrever avaliações.

Avaliações - Selecione as abas abaixo para mudar a fonte das avaliações.