Coquilles, Calva and Crème Audiolivro Por G.Y. Dryansky capa

Coquilles, Calva and Crème

Exploring France's Culinary Heritage: A Love Affair wtih Real French Food

Amostra

Experimente por R$ 0,00

R$ 19,90 /mês

Assine - Grátis por 30 dias
R$ 19,90/mês após o teste gratuito de 30 dias. Cancele a qualquer momento.
Curta mais de 100.000 títulos de forma ilimitada.
Ouça quando e onde quiser, mesmo sem conexão
Sem compromisso. Cancele a qualquer momento.

Coquilles, Calva and Crème

De: G.Y. Dryansky
Narrado por: Jean Brassard
Assine - Grátis por 30 dias

Depois de 30 dias, R$ 19,90/mês. Cancele quando quiser.

Compre agora por R$ 64,99

Compre agora por R$ 64,99

Confirmar a compra
Pagar usando o cartão terminado em
Ao confirmar sua compra, você concorda com as Condições de Uso da Audible e a Política de Privacidade da Amazon. Impostos, quando aplicável. PRECISA SER AJUSTADO
Cancelar

Sobre este áudio

Winner of the 2012 Gourmand World Cookbook Award

A celebration and critique of the changes in the French culinary landscape and a gastronomical excursion across the French countryside in search of the unsung cooks who are still doing it right. A culinary memoir that brings to life some of the most fascinating, glamorous food years in France and reveals gastronomical treasures from gifted artisans of the French countryside. From small cafes in Paris to Normandy, Alsace, the Basque country, and beyond, Dryansky takes us on a sweeping sensory journey, with a voice as thoughtful as Kingsolver, as entertaining as Bourdain, and as cogent and critical as Pollan.

©2012 Andara Films (P)2013 Audible, Inc.
Biografias e Memórias Comida e Vinho Europa

Resumo editorial

In France, eating is a cultural event, and G.Y. Dryansky's intelligent gastronomical travel story Coquilles, Calva, and Crème explores the minutia of French cooking with gusto. Quebec-born stage and screen actor Jean Brassard warmly narrates Dryansky's culinary memoir, giving a native French speaker's smooth pronunciation to the various places and cuisines. Covering ground from Paris and Alsace to Normandy and the Basque country, this award-winning audiobook introduces listeners to the traditions of French cuisine, as well as the challenges that come with modernity.

O que os ouvintes dizem sobre Coquilles, Calva and Crème

Nota média dos ouvintes. Apenas ouvintes que tiverem escutado o título podem escrever avaliações.

Avaliações - Selecione as abas abaixo para mudar a fonte das avaliações.