Meatonomics Audiolivro Por David Robinson Simon capa

Meatonomics

How the Rigged Economics of Meat and Dairy Make You Consume Too Much—and How to Eat Better, Live Longer, and Spend Smarter

Amostra

Assine e ganhe 30% de desconto neste título

R$ 19,90 /mês

Teste grátis por 30 dias
R$ 19,90/mês após o teste gratuito de 30 dias. Cancele a qualquer momento.
Curta mais de 100.000 títulos de forma ilimitada.
Ouça quando e onde quiser, mesmo sem conexão
Sem compromisso. Cancele grátis a qualquer momento.

Meatonomics

De: David Robinson Simon
Narrado por: Christopher Lane
Teste grátis por 30 dias

R$ 19,90/mês após o teste gratuito de 30 dias. Cancele a qualquer momento.

Compre agora por R$ 64,99

Compre agora por R$ 64,99

Confirmar a compra
Pagar usando o cartão terminado em
Ao confirmar sua compra, você concorda com as Condições de Uso da Audible e a Política de Privacidade da Amazon. Impostos, quando aplicável. PRECISA SER AJUSTADO
Cancelar

Sobre este áudio

Few consumers are aware of the economic forces behind the production of meat, fish, eggs, and dairy. Yet omnivore and herbivore alike, the forces of meatonomics affect us in many ways. Most importantly, we've lost the ability to decide for ourselves what - and how much - to eat. Those decisions are made for us by animal food producers who control our buying choices with artificially-low prices, misleading messaging, and heavy control over legislation and regulation. Learn how and why they do it and how you can respond.

Written in a clear and accessible style, Meatonomics provides vital insight into how the economics of animal food production influence our spending, eating, health, prosperity, and longevity. Meatonomics is the first audiobook to add up the huge "externalized" costs that the animal food system imposes on taxpayers, animals and the environment, and it finds these costs total about $414 billion yearly. With yearly retail sales of around $250 billion, that means that for every $1 of product they sell, meat and dairy producers impose almost $2 in hidden costs on the rest of us. But if producers were forced to internalize these costs, a $4 Big Mac would cost about $11.

©2014 David Robinson Simon (P)2014 Brilliance Audio, all rights reserved.
Ciências Ciências Sociais Economia Negócios e Carreiras Preparo Físico, Dieta e Nutrição

O que os ouvintes dizem sobre Meatonomics

Nota média dos ouvintes. Apenas ouvintes que tiverem escutado o título podem escrever avaliações.

Avaliações - Selecione as abas abaixo para mudar a fonte das avaliações.