The Farm on Nippersink Creek Audiolivro Por Jim May capa

The Farm on Nippersink Creek

Amostra

Experimente por R$ 0,00

R$ 19,90 /mês

Assine - Grátis por 30 dias
R$ 19,90/mês após o teste gratuito de 30 dias. Cancele a qualquer momento.
Curta mais de 100.000 títulos de forma ilimitada.
Ouça quando e onde quiser, mesmo sem conexão
Sem compromisso. Cancele a qualquer momento.

The Farm on Nippersink Creek

De: Jim May
Narrado por: Jim May
Assine - Grátis por 30 dias

Depois de 30 dias, R$ 19,90/mês. Cancele quando quiser.

Compre agora por R$ 32,99

Compre agora por R$ 32,99

Confirmar a compra
Pagar usando o cartão terminado em
Ao confirmar sua compra, você concorda com as Condições de Uso da Audible e a Política de Privacidade da Amazon. Impostos, quando aplicável. PRECISA SER AJUSTADO
Cancelar

Sobre este áudio

Jim May grew up in the 1950's, among farm people who had lived along Illinois's Nippersink Creek for generations. Stories told around the kitchen tables, front porches, and horse-trading barns brought laughs, inspired love, and helped ease the sometimes tragic turn of life's events. Speaking in the familiar voice of a longtime neighbor, May shares humorous and affecting events, as well as his Chicago Emmy Award winning tribute to his father, "A Bell for Shorty".©1994 Jim May (P)1995 August House Publishers, Inc. Literatura e Ficção

Resumo editorial

Adults will be most appreciative of Jim May's stories of his growing up in the rural Midwest. The stories are a little low-key, and May's telling lacks some of the vivacity that holds listeners of all ages. These aren't knee-slapping whoppers but mostly wry stories of friends and family. May speaks clearly and tells the stories at a lazy afternoon pace. Some listeners will delight in both the restrained style and homespun content.

O que os ouvintes dizem sobre The Farm on Nippersink Creek

Nota média dos ouvintes. Apenas ouvintes que tiverem escutado o título podem escrever avaliações.

Avaliações - Selecione as abas abaixo para mudar a fonte das avaliações.