The Vegetables We Eat
Falha ao colocar no Carrinho.
Falha ao adicionar à Lista de Desejos.
Falha ao remover da Lista de Desejos
Falha ao adicionar à Biblioteca
Falha ao seguir podcast
Falha ao parar de seguir podcast
Experimente por R$ 0,00
R$ 19,90 /mês
Compre agora por R$ 17,99
Nenhum método de pagamento padrão foi selecionado.
Pedimos desculpas. Não podemos vender este produto com o método de pagamento selecionado
-
Narrado por:
-
Qarie Marshall
-
De:
-
Gail Gibbons
Sobre este áudio
Who knew there were so many different kinds of vegetables? Nonfiction pro Gail Gibbons responds to the need for books on good nutrition with this accessible exploration of vegetables. From glossy red peppers to lush, leafy greens to plump orange pumpkins, vegetables are explored in depth to clearly explain the many vegetable varieties, how they are grown, and why they are so good for us to eat. Using her signature combination of clear and informative wording, Gibbons provides a wealth of information about produce in its many shapes, colors, and forms.
©2007 Gail Gibbons (P)2016 Dreamscape Media, LLC