Amostra
  • Sliced, Diced, and Dead

  • A Charcuterie Shop Mystery, Book 2
  • De: J.C. Eaton
  • Narrado por: Robin Siegerman
  • Duração: 8 horas e 21 minutos

Experimente por R$ 0,00

R$ 19,90 /mês

R$ 19,90/mês após o teste gratuito de 30 dias. Cancele a qualquer momento.
Curta mais de 100.000 títulos de forma ilimitada.
Ouça quando e onde quiser, mesmo sem conexão
Sem compromisso. Cancele a qualquer momento.

Sliced, Diced, and Dead

De: J.C. Eaton
Narrado por: Robin Siegerman
Assine - Grátis por 30 dias

Depois de 30 dias, R$ 19,90/mês. Cancele quando quiser.

Compre agora por R$ 44,99

Compre agora por R$ 44,99

Pagar usando o cartão terminado em
Ao confirmar sua compra, você concorda com as Condições de Uso da Audible e a Política de Privacidade da Amazon. Impostos, quando aplicável. PRECISA SER AJUSTADO

Sinopse

Charcuterie chef Katie Aubrey is overjoyed when asked to create charcuterie boards for the summer fashion show at the prestigious Hidden Boulders Community in Cave Creek. However, the challenge for Katie isn't designing the complex cured meat and cheese platters but rather, how to deal with Edith Ellory, the annoying food critic ghost who pesters her while she works. Lamentably, that becomes the least of her worries when the fashion show coordinator is found dead in the food pavilion clutching a handful of Katie's pancetta rosettes.

Toxicology reports indicate food poisoning, and Katie's charcuterie shop immediately falls under suspicion, even though none of the other meats showed any hint of foul play.

To make matters worse, the victim had a long and unpleasant history with one of Katie's employees. To save the shop's reputation and vindicate her employee, Katie needs to ditch her white apron and don some decent walking shoes before she becomes the next victim.

©2023 J.C. Eaton (P)2024 Tantor

O que os ouvintes dizem sobre Sliced, Diced, and Dead

Nota média dos ouvintes. Apenas ouvintes que tiverem escutado o título podem escrever avaliações.

Avaliações - Selecione as abas abaixo para mudar a fonte das avaliações.